Wie zijn wij

Kathleen Vandeputte

Als ervaren en gepassioneerd boomdeskundige ben ik vandaag pleitbezorger voor kwalitatieve boom- en groenprojecten. Wat zijn daarbij mijn fundamenten?

  • Lange-termijnvisie (ecologisch en economisch relevant).
  • Duurzaamheid en betrokkenheid.
  • Wetenschappelijk onderbouwd (cf. doctor in de wijsbegeerte).
  • Ervaringsdeskundige in boomadvies (door professionele ervaringen en door vaktechnische opleidingen).

Ben Bergen

Als ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring als boomverzorger en boomdeskundige focus ik me op onderbouwd en deskundig boombeheer. Als voorzitter Bomen Beter Beheren en projectmedewerker bij Urban Forestry zorg ik mee voor een gestandaardiseerd en kwalitatief boombeheer op internationaal vlak. Wat spreekt mij hierbij aan?

  • Duurzaamheid en planmatig werken.
  • Samenwerking en communicatie met verschillende stakeholders.
  • Bijscholen en delen van informatie in functie van betere resultaten.
  • Harmonisch boombeheer.